Securitas security guard USA

Gezondheidszorg

Het dreigingsbeeld voor zorginstellingen is breed en dynamisch; bezoekers lopen in en uit, er wordt vaak gewerkt met dure apparatuur en er zijn veel medicijnen op voorraad. Diefstal, vandalisme en agressie komen nogal eens voor. Tegelijkertijd hoort een zorginstelling een plek te zijn waar iedereen zich welkom voelt. Patiënten, bezoekers en medewerkers moeten zich op hun gemak voelen en veiligheid is daarbij vanzelfsprekend.

Preventief beveiligen

Securitas beveiligt proactief, integraal en gastvrij, met in de basis een digitaal hart. Dit resulteert in preventieve veiligheidsoplossingen met een optimale synergie tussen mens, kennis en technologie. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord. Binnen uw doelstellingen zoeken we de best passende preventieve oplossing, waarbij hospitality, beveiliging en safety hand in hand gaan.

Oplossingen voor zorginstellingen kunnen bestaan uit:

  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware voor geautomatiseerde vroegtijdige signalering van afwijkend gedrag en afwijkende situaties, waardoor er kan worden ingegrepen nog voordat een incident plaatsvindt.
  • Hospitality voor een bezoekbeleving die past bij wat u als zorginstelling wilt uitstralen. Waarbij we zorgen voor een gastvrije omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers.
  • Security hosts die als beveiliger en gastheer/-vrouw optreden door vragen te beantwoorden, aanwijzingen te geven en problematische situaties te laten de-escaleren.
  • Safety om u te ondersteunen met onderzoek en advies en met het geven van BHV-trainingen en ontruimingsoefeningen.
  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers en bezoekers, eventueel via gezichtsherkenning en vingerafdrukscans.

 

Ook interessant om te lezen: 

Oplossingen in de gezondheidszorg

    

Neem contact met ons op via dit contactformulier of bel 088 322 11 00

Hoe gaan we met uw gegevens om?