Openbaar vervoer

Verlaten, donkere perrons of juist enorme drukte op het station of in de voertuigen. De situatie in het openbaar vervoer is altijd anders, afhankelijk van tijdstip en plaats. Regelmatig verschijnen er berichten in het nieuws van agressie richting medewerkers of reizigers. Daarnaast spelen er zaken als zwartrijden, zakkenrollers, vandalisme in de voertuigen en diefstal van koper en gereedschap op rangeerterreinen en in remises.

Dit vraagt om preventieve veiligheidsoplossingen, waarmee we afwijkend gedrag of afwijkende situaties vroegtijdig signaleren en incidenten voorkomen. Tegelijkertijd is het belangrijk de gastvrijheid niet uit het oog te verliezen. Securitas kijkt samen met u naar een combinatie van veiligheidsmaatregelen op voertuigen, stations, remises en rangeerterreinen, zodat reizigers en medewerkers zich veilig voelen in schone en nette voertuigen.

Afhankelijk van uw situatie zetten we de juiste technologische oplossingen in, in combinatie met goed opgeleide medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware zorgt voor automatische vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan. Daarnaast kunnen we deze camera’s inzetten voor business-intelligencetoepassingen zoals heatmapping en people counting.
  • Mobiele alarmering met paniekknoppen of een Personal Position Alarm (PPA) voor mensen die alleen (en afgelegen) werken. Bij nood kan onze alarmcentrale direct met hen communiceren en hulp inschakelen.
  • Safety om u te ondersteunen met onderzoek, advies en de inzet van brandwachten en de juiste (brand)hulpmiddelen.
  • Security hosts zijn beveiligers die ook optreden als gastheer/-vrouw door vragen te beantwoorden, aanwijzingen te geven en problematische situaties te laten de-escaleren.
  • Hospitality voor een bezoekbeleving die past bij wat u als bedrijf wilt uitstralen. Waarbij we zorgen voor een gastvrije omgeving voor medewerkers en bezoekers.

Ook interessant om te lezen:

Oplossingen in het openbaar vervoer

   

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Hoe gaan we met uw gegevens om?