Skip to main content

Onbezorgd ondernemen met Securitas

Veiligheid is voor jou als ondernemer belangrijk. Het gaat namelijk niet alleen om jouw eigen veiligheid, maar ook die van de klanten en medewerkers. Helaas is dit niet vanzelfsprekend. Daarom zijn wij er. Securitas beveiligt al meer dan 90 jaar bedrijven, van groot tot klein. Wij maken van jouw veiligheid onze prioriteit.

Securitas Belgium Camera

Nu eenmalig elk 2e beveiligingscomponent gratis

Bij afname van een Securitas ondernemerspakket ontvang je tijdelijk elk 2e beveiligingscomponent gratis. Je kan kiezen uit detectoren en camera’s of een combinatie van beiden.

Onze ondernemerspakketten zijn speciaal voor ondernemers samengesteld. Je vindt de dienstverlening mobiele surveillance hier ook in terug. Omdat wij deze dienstverlening al voor jou verzorgen, bespreken we graag welk pakket het beste bij je past. Uiteraard is een maatwerkoplossing rondom jouw huidige dienstverlening ook mogelijk.


Je kan tot en met 31 december 2023 gebruik maken van deze actie. De actievoorwaarden vind je onderaan deze pagina.

Kies je pakket

Onze ondernemerspakketten zijn speciaal voor ondernemers samengesteld. Betaalbare totaalpakketten waarmee jouw bedrijf 24/7 beveiligd is. En dat voor een vast bedrag per week. Dus optimale kwaliteit, service en onderhoud zonder investeringskosten! Zo kan jij je richten op de toekomst van jouw bedrijf en dragen wij zorg voor jouw veiligheid.

Actievoorwaarden

  • Alle bedragen zijn exclusief btw.
  • Deze actie is van toepassing op basis van een contractduur van 48 maanden en eenmalige installatiekosten van EUR 475,-.
  • Andere actie’s zijn niet van toepassing of kunnen gecombineerd worden met deze actie.
  • De actie geldt tot een maximum van 10 extra detectoren en 8 camera’s als aanvulling op het basispakket.
  • Deze actie is alleen van toepassing op de aanschaf van een nieuw beveiligingspakket en niet van toepassing op de uitbreiding van een huidige pakket.

Certificeringen

CIBV
CCV BORG
VRKI
Dekra ISO 9001
Dekra ISO 14001
Dekra ISO 45001

Wat klanten zeggen

Een beveiligingssysteem waarmee het verzekeringstechnisch ook goed geregeld is. Dat is voor ons het belangrijkste.

Cees Business Unit Manager, PON Amersfoort

Met de aanwezigheid van camerabeveiliging weet ik dat er in geval van nood, altijd iemand over mijn schouder meekijkt en Securitas zorgt voor onze veiligheid.

Drogisterij Nijkerk wordt beveiligd door Securitas
Bertha van Dusschoten Eigenaresse, Drogisterij & Parfumerie Nijkerk

Voorheen was ik erg bang. Het is zelfs voorgevallen dat ik ’s nachts op en neer reed om te kijken of alles in orde was. Dat is nu niet meer - we checken nu alles via de app.

Guven Slagerij wordt beveiligd door Securitas
Adem Cekic Mede-eigenaar, Güven Slagerij

Ja, ik wil advies over de actie!

Vul het formulier in, dan nemen wij vrijblijvend contact met je op. Of bel 033 4535009. We helpen je graag.
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.