Skip to main content

We help make your world a safer place

Onze purpose

Securitas is opgericht in 1934 en sindsdien is er veel veranderd. Toch blijven onze overtuigingen ongewijzigd. Net als in het verleden, is alles wat we vandaag doen gebaseerd op onze sterke kernwaarden - Integriteit, Waakzaamheid en Behulpzaamheid.

Onze kernwaarden

Onze purpose verbindt

In 2019 hebben wij honderden collega’s gevraagd waarom zij naar hun werk gaan en wat iedereen bij Securitas wereldwijd verbindt. De antwoorden op deze vragen zijn vertaald in één purpose: We help make your world a safer place.

"Onze purpose beantwoordt de vraag waarom. Waarom bestaat Securitas? Waarom staan ​​we 's ochtends op en trekken we - met trots - het uniform aan? Ons doel beïnvloedt hoe we onze strategie vormgeven en hoe we ons gedragen. Onze purpose verbindt ons. Ons doel komt neer op wie we zijn en wat we willen bereiken ", zegt Bart Schmeink, algemeen directeur Securitas Nederland.  

 

We help make your world a safer place

Een gevoel van veiligheid: dat is ons meest kwetsbare bezit. Een bezit dat in deze veranderlijke wereld misschien wel kwetsbaarder is dan ooit. Veiligheid raakt iedereen en iedereen is verantwoordelijk. Wij helpen mensen, bedrijven en organisaties hun veiligheidsbewustzijn te vergroten en hun veiligheid te beschermen. Door ons te verenigen met hun wereld en onze kennis te delen. Door waakzaam en gastvrij te zijn, ook als er niets gebeurt. Door de beste technologie in te zetten, zodat we met de juiste informatie incidenten vóór zijn, of razendsnel kunnen reageren. Met intelligente beveiligingsoplossingen die toekomstbestendig zijn. Samen zetten we ons in om deze wereld iedere dag een stukje veiliger te maken.

Contact

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.