Skip to main content

Gezondheidszorg

Uw zorginstelling veilig en gastvrij

Het dreigingsbeeld voor zorginstellingen is breed en dynamisch; bezoekers lopen in en uit, er wordt vaak gewerkt met dure apparatuur en er zijn veel medicijnen op voorraad. Diefstal, vandalisme en agressie komen nogal eens voor. Tegelijkertijd hoort een zorginstelling een plek te zijn waar iedereen zich welkom voelt.

Onze oplossingen

Preventief beveiligen

Securitas beveiligt proactief, integraal en gastvrij, met in de basis een digitaal hart. Dit resulteert in preventieve veiligheidsoplossingen met een optimale synergie tussen mens, kennis en technologie. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord. Binnen uw doelstellingen zoeken we de best passende preventieve oplossing, waarbij hospitality, beveiliging en safety hand in hand gaan. Oplossingen voor zorginstellingen kunnen bestaan uit:

  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware voor geautomatiseerde vroegtijdige signalering van afwijkend gedrag en afwijkende situaties, waardoor er kan worden ingegrepen nog voordat een incident plaatsvindt.
  • Hospitality voor een bezoekbeleving die past bij wat u als zorginstelling wilt uitstralen. Waarbij we zorgen voor een gastvrije omgeving voor patiënten, medewerkers en bezoekers.
  • Security hosts die als beveiliger en gastheer/-vrouw optreden door vragen te beantwoorden, aanwijzingen te geven en problematische situaties te laten de-escaleren.
  • Safety om u te ondersteunen met onderzoek en advies en met het geven van BHV-trainingen en ontruimingsoefeningen.
  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers en bezoekers, eventueel via gezichtsherkenning en vingerafdrukscans.
  • Ook interessant om te lezen:

    • Hospitality in topklinisch ziekenhuis Isala
    • Beveiligen in de zorg (Whitepaper)

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.