Skip to main content

Logistiek

De afhandeling van goederen van producent tot consument, op zowel nationaal als internationaal niveau, brengt verschillende risico’s met zich mee. U heeft te maken met een groot risicokapitaal op een relatief klein oppervlak, veel transportbewegingen door in- en extern vrachtpersoneel, een vaak afgelegen ligging van uw bedrijf.

Onze oplossingen

Voor de logistieke sector

Camerabeveiliging bij een kantoor

Preventief beveiligen:

Het preventief beveiligen van mensen en processen staat centraal in onze veiligheidsoplossingen, waardoor de continuïteit gewaarborgd blijft. Door vroegtijdige signalering van afwijkende situaties of afwijkend gedrag en de juiste opvolging hiervan voorkomen we incidenten en wordt uw primaire bedrijfsproces niet verstoord. Binnen uw doelstellingen zoeken we naar preventieve veiligheidsoplossingen op maat, waarbij mens, kennis en technologie elkaar in een optimale synergie versterken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Beveiligingscamera’s met analysesoftware (via camera units of vaste camera’s) aangesloten op het Securitas Operations Center, de alarmcentrale van Securitas. Centralisten kunnen live meekijken bij een alarmmelding en direct hulp inschakelen.
  • Monitoringdiensten op afstand, waarmee we bijvoorbeeld alarmen verifiëren of ladingen en voertuigen volgen tijdens transport en overslag.
  • Preventie en lokalisering van (interne) diefstal, (opzettelijke) schade op locatie of tijdens transport en overslag.
  • Toegangscontrolesysteem voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers en bezoekers, eventueel via gezichtsherkenning en vingerafdrukscans.
  • Kenteken-, QR-code of vrachtnummerherkenning door intelligente combinatie van hard- en software.
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 3221100

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.