Skip to main content

Snelle en accurate detectie van explosieven

 • Snel en nauwkeurig detecteren van potentiële dreigingen.
 • Veelzijdige inzet op verschillende locaties.
 • Verhoogd veiligheidsniveau.
 • Snelle goedkeuring met veiligheidsverklaring voor vracht.

 

Explosieven speurhonden

Met hun scherpe reukvermogen en professionele training kunnen onze explosieven speurhonden snel en accuraat explosieven opsporen.

 • Snelle en nauwkeurige detectie

  Explosieven speurhonden zijn getraind om explosieven of verboden items snel en accuraat op te sporen. Ze kunnen geurbronnen detecteren die voor menselijke zintuigen moeilijk waarneembaar zijn.

 • Preventie van potientiële dreigingen

  Door explosieven speurhonden in te zetten, kunt u potentiële dreigingen identificeren en voorkomen voordat ze een gevaar vormen. Dit helpt bij het waarborgen van de veiligheid van mensen en eigendommen.

 • Flexibiliteit en mobiliteit

  Explosieven speurhonden kunnen worden ingezet op verschillende locaties, zoals luchthavens, evenementen, openbare gebouwen en bedrijfsfaciliteiten. Ze zijn flexibel inzetbaar en kunnen snel worden verplaatst naar verschillende situaties en omgevingen.

 • Verhoging van het veiligheidsniveau

  Door explosieven speurhonden in te zetten, verhoogt u het algehele veiligheidsniveau van uw organisatie. Ze schrikken potentiële dreigingen af en zorgen voor een gevoel van veiligheid bij medewerkers, bezoekers en klanten.

 • Hooggekwalificeerde honden

  Onze explosieven speurhonden werken nauw samen met ons ervaren beveiligingspersoneel. Samen vormen ze een effectief team dat de veiligheid optimaliseert door de combinatie van menselijke expertise en de unieke reukvermogens van de honden.

 • Gecertificeerde honden

  Onze honden worden jaarlijks getest door de Brigade Toezicht Beveiliging Burgerluchtvaart om aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. Met deze normen zorgen we voor de veiligheid van de luchtvaartpassagiers en ondersteunen we bedrijven bij het beveiligen van vracht. Na een grondige controle waarbij geen verdachte items zijn aangetroffen, ontvangt u een veiligheidsverklaring voor de vracht, waardoor u verzekerd bent van een veilige en efficiënte doorvoer van goederen.

Door explosieven speurhonden in te zetten, kunnen onze klanten rekenen op een verhoogd beveiligingsniveau, waarbij mogelijke dreigingen vroegtijdig worden gedetecteerd.

Jeroen van Wingerden - Directeur Aviation Securitas Nederland
Jeroen van Wingerden Directeur Transport & Aviation Security
Speurhonden van Securitas

Contact

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.