Skip to main content

Petrol

De Petrolbranche is de afgelopen jaren enorm in beweging geweest. De opkomst van onbemande stations heeft gezorgd voor een felle concurrentiestrijd, met lagere marges tot gevolg.

Onze oplossingen

Voor tankstations

ANPR - automatische kentekenherkenning door slimme camera's

Technologie maakt het verschil

In onze visie is er voor pomphouders alleen een toekomst als zij met hun tijd meegaan. Schaalvergroting, efficiënte beveiliging en klantbinding worden nóg belangrijker. U maakt het verschil met innovatieve technologie in alle facetten van uw dienstverlening, waarmee u een veilige werk- en verblijfsomgeving creëert én tegelijkertijd voor klantbinding zorgt.

Sluitbegeleiding op afstand

Met sluitbegeleiding op afstand kunt u zonder fysieke begeleiding veilig ’s avonds afsluiten. Securitas biedt een sluitingsprotocol waarin innovatieve software, cameratechnologie en onze alarmcentrale, het Securitas Operations Center, centraal staan.

Lees meer over deze oplossing

Innovatieve ondersteuning

Securitas voorziet onder meer in krachtige technische oplossingen voor security, kassasystemen, sales events, automatische kentekenherkenning, doorrijderspreventie (Match & Catch®), software-integratie, IP-video en alert en remote monitoring. Goed om te weten: onze oplossingen zijn zeer gebruiksvriendelijk en integreren naadloos met uw bestaande platformen en hard- en software.

Lees meer over deze oplossing
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 3221100

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.