Skip to main content

Een veilige omgeving voor uw medewerkers

De behoefte aan persoonlijke veiligheid neemt voortdurend toe. Securitas biedt beveiligingsoplossingen voor iedereen die een potentieel gevaar in hun job ervaart.

Dit geldt vooral voor 'alleen-werkers', dat wil zeggen mensen die vaak helemaal alleen of op afgelegen plaatsen werken, bijvoorbeeld ambulante zorgverlening, maatschappelijk werker of het personeel in de medische zorg en verpleging. Wij ontwerpen een veiligheidspakket dat volledig past bij de eisen van uw bedrijf of organisatie. Onze oplossingen zijn flexibel en eenvoudig te integreren in uw bestaande systemen of procedures.

 

Gemoedsrust voor  'alleen-werkers' in de zorg

Onze beveiligingsoplossingen voldoen aan de eisen die door de autoriteiten met betrekking tot meer veiligheid voor alleenstaande werknemers zijn vastgesteld. Onze beveiligingsoplossingen omvatten beveiliging op meerdere niveaus in uw bedrijf door het opvolgen van routines, zoals een regelmatige test van de verbindingen. Als we zien dat uw medewerker zich niet heeft gemeld of heeft afgemeld van een taak, kan onze actie zijn om de dichtstbijzijnde manager te contacteren. Onze belofte aan uw medewerkers: Je bent nooit alleen.

Persoonlijke veiligheid met de PPA

Een PPA is een compact toestel dat het formaat heeft van een telefoon. Met slechts één druk op de alarmknop staan uw medewerkers in directe spreek-/luisterverbinding met onze alarmcentrale, het Securitas Operations Center. Landsgrenzen vormen hierbij geen probleem. Securitas heeft namelijk een compleet Europees netwerk tot haar beschikking. Het PPA combineert de techniek van GPS (satellieten), GPRS (data-overdracht) en GSM (mobiele telefonie). Na het indrukken van de alarmknop kan onze alarmcentrale zeer nauwkeuring vaststellen waar uw medewerkers zich bevinden en direct communiceren met ze. De centralist zal vervolgens de juiste vorm van hulp inschakelen en aansturen. Onze specialisten bekijken graag met u wat de juiste oplossing is.

Plan een afspraak in

Belangrijkste functies

Voordelen op een rij 

 

  • Veilig werken op afstand.
  • Een verhoogd veiligheidsgevoel voor uw medewerkers.
  • Direct in contact middels (spreek-)luisterverbinding.
  • De spreek- en luisterverbinding kan worden doorgezet naar de alarmcentrale van de politie.
  • Zekerheid van locatiebepaling door combinatie van diverse netwerken

 

Meer weten over onze oplossingen?

 

 
 
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.