Geïntegreerde beveiligingsoplossingen op basis van slimme technologie

Verandering is de enige constante. Met technologie als de grootste versneller hiervan. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Wanneer nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van veiligheidsbeleid, weet Securitas dit op een innoverende manier te realiseren. Dit doen wij in samenspraak met klanten, ontwikkelaars en adviseurs om zo altijd tot de beste oplossing te komen. Uw specifieke vraagstuk en situatie vormen het vertrekpunt voor onze geïntegreerde beveiligingsoplossingen. We starten daarom met vragen en luisteren. Samen bepalen we wat er nodig is om uw vraagstuk op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan slimme camera-, inbraakdetectie-, toegangscontrole- en communicatiesystemen voor de beveiliging en observatie van ruimtelijke omgevingen, personen, gebouwen en industriële processen.

Excelleren door grenzen te verleggen

Het is onze ambitie om met creativiteit, kennis en gedrevenheid oplossingen te realiseren, passend bij uw vraagstuk. Geïntegreerde oplossingen die grensverleggend zijn en uw organisatie laten excelleren.

Branche-specifieke oplossingen

De oplossingen van Securitas Technology zijn ontwikkeld voor organisaties in de industrie, overheid, traffic, logistiek, building, marine & offshore, petrol, retail en carwash. Door onze specifieke kennis van en ervaring in deze branches weten wij wat er speelt en kennen we uw uitdagingen. Zeker zo belangrijk; onze oplossingen zijn naadloos te integreren met vrijwel alle systemen en technologieën in deze branches.

Betrouwbaar en professioneel

Securitas Technology heeft meer dan 20 jaar ervaring en honderden opdrachtgevers in diverse branches. We beschikken over de benodigde certificeringen en vergunningen en onze medewerkers zijn uitvoerig gescreend. Voor u de garantie dat u samenwerkt met een organisatie die zich onderscheidt met kwaliteit, integriteit en veiligheid.

Securitas Operations Center

Vanuit het Securitas Operations Center (SOC), zorgen onze vakkundig getrainde centralisten op afstand, 24/7 voor een snelle en correcte alarmopvolging. In deze technologisch geavanceerde alarmcentrale worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie wordt er vroegtijdig zeer gericht actie ondernomen, bijvoorbeeld door hulpdiensten of een mobiele surveillant aan te sturen.

Advies en begeleiding

De aanschaf van beveiligingssystemen is van verschillende factoren afhankelijk en in veel gevallen maatwerk. Of u nu op zoek bent naar vaste camera’s, een tijdelijke Camera Unit, toegangscontrolesystemen of juist een Personal Positioning Alarm (PPA), onze technisch specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing en de technische invulling hiervan.

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?