Geïntegreerde beveiligingsoplossingen op basis van slimme technologie

In onze maatschappij is verandering de enige constante met technologie als grootste versneller. Securitas Technology ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Wanneer nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van veiligheidsbeleid weet Securitas Technology dit op een innoverende manier te realiseren. In samenspraak met klanten, ontwikkelaars en adviseurs om zo altijd tot de beste oplossing te komen.

Vragen stellen en goed luisteren

Uw specifieke vraagstuk en situatie vormen het vertrekpunt voor onze geïntegreerde beveiligingsoplossingen. Elk project begint daarom met vragen stellen en goed luisteren. Samen bepalen we wat er nodig is om uw vraagstuk op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan slimme camera-, inbraakdetectie-, toegangscontrole- en communicatiesystemen voor de beveiliging en observatie van ruimtelijke omgevingen, personen, gebouwen en industriële processen.

Excelleren door grenzen te verleggen

Het is de ambitie van Securitas Technology om met creativiteit, kennis en gedrevenheid oplossingen te realiseren, die bijdragen aan het realiseren van uw doelstellingen. Wij denken in geïntegreerde en grensverleggende oplossingen die bijdragen aan het excelleren van uw organisatie.

Branche-specifieke oplossingen

De oplossingen van Securitas Technology zijn ontwikkeld voor organisaties in de industrie, overheid, traffic, logistiek, building, marine & offshore, petrol, retail en carwash. Door specifieke kennis van en ervaring in deze branches weten wij wat er speelt en kennen we uw uitdagingen. Dat leidt tot oplossingen die naadloos zijn te integreren met vrijwel alle systemen en technologieën in deze branches.

Betrouwbaar en professioneel

Securitas Technology beschikt over meer dan 20 jaar ervaring, opgebouwd bij honderden opdrachtgevers in diverse branches. De benodigde certificeringen en vergunningen en uitvoerig gescreende medewerkers zijn uw garantie dat u samenwerkt met een organisatie die zich onderscheidt met kwaliteit, integriteit en veiligheid.

 

Bent u geïnteresseerd in een geïntegreerde beveiligingsoplossing of heeft u een vraagstuk voor ons? Wij denken graag met u mee. 

Vragen? Wij zijn te bereiken op 088 - 550 6464 of via onderstaand formulier
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?