Techniek

Verandering is de enige constante. Met technologie als de grootste versneller hiervan. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Wanneer nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van veiligheidsbeleid, weet Securitas dit op een innoverende manier te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrolesystemen voor het identificeren, verifiëren en registreren van medewerkers en bezoekers, via gezichtsherkenning en vingerafdrukscans.

Securitas Operations Center

Vanuit het Securitas Operations Center (SOC), zorgen onze vakkundig getrainde centralisten op afstand, 24/7 voor een snelle en correcte alarmopvolging. In deze technologisch geavanceerde alarmcentrale worden data vanuit alle activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie wordt er vroegtijdig zeer gericht actie ondernomen, bijvoorbeeld door hulpdiensten of een mobiele surveillant aan te sturen.

Advies en begeleiding

De aanschaf van beveiligingssystemen is van verschillende factoren afhankelijk en in veel gevallen maatwerk. Of u nu op zoek bent naar vaste camera’s, een tijdelijke Camera Unit, toegangscontrolesystemen of juist een Personal Positioning Alarm (PPA), onze technisch specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing en de technische invulling hiervan.

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?