Skip to main content

Beveiliging op locatie

Het nieuwe beveiligen van Securitas staat voor een proactieve, integrale en gastvrije aanpak met een digitaal hart. Onze beveiligers worden op de meest effectieve en efficiënte manier ingezet en ondersteund vanuit het Securitas Operations Center (SOC).

Neem contact op

Proactief en informatiegestuurd

Proactief en informatiegestuurd door het SOC signaleren zij afwijkende situaties of gedrag in een vroeg stadium, waarmee ze voorkomen dat een incident daadwerkelijk plaatsvindt. En de beveiligers voorzien op hun beurt het SOC weer van waardevolle informatie. Slimme camerasystemen kunnen immers veel, maar subtiele (non-)verbale aspecten van iemands gedrag worden nog altijd niet door camerasystemen herkend. Zo vullen mens, kennis en technologie elkaar aan in een optimale synergie.

Meer informatie over onze werkwijze

Gespecialiseerde beveiligers

Iedere branche kent een eigen veiligheidsprofiel. Een Securitas-beveiliger is intern opgeleid en getraind voor een specifieke branche. Dat betekent dat een beveiliger in een chemische fabriek alles weet van gevaarlijke stoffen, terwijl voor een beveiliger in een ziekenhuis sterke sociale vaardigheden weer belangrijker zijn. Securitas-beveiligers blijven daarnaast altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen in hun vakgebied.

Meer informatie over segmenten

Meer weten over beveiliging op uw locatie?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.