Skip to main content

Food Defense

De laatste ontwikkeling in de voedingsindustrie is Food Defense: het beschermen van producten tegen opzettelijke besmetting. Producten worden met opzet besmet om schade toe te brengen aan de consument, het merk of de branche. Om deze vitale infrastructuur te beschermen heeft de FDA sinds 2001 maatregelen genomen.

Veranderende regelgeving

Veranderende regelgeving In het belang van de Food Safety verandert de regelgeving binnen de voedingsindustrie voortdurend. In hoeverre is food defense in uw organisatie momenteel geborgd? En waar liggen úw risico’s? Door goed voorbereid te zijn, komt u niet voor verrassingen te staan.

Gebundelde kennis

Food Defense vereist zowel expertise op het vlak van Food Safety als van Security: N&S Quality Consultants B.V. en Securitas hebben de handen ineen geslagen om u te helpen bij het voldoen aan de eisen van de IFS en BRC. Dit gebeurt door middel van een Food Defense Scan.

N&S Quality Consultants B.V.

Praktijkgerichte analyse

Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 3221100

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.