Skip to main content

Smart Building

De vraag om gebouwen 24/7 end-to-end te monitoren neem toe. Hierbij dient de focus, naast Security, te liggen op facilitaire taken. Opdrachtgevers hebben behoefte aan high-end dienstverlening. De beste mensen, kennis, beveiligingstechnieken én de juiste informatie. Hierop is Smart Building as a service ontwikkeld.

Een kostenefficiënte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan eigenaren, huurders en gebruikers van Smart Buildings.

Smart Building Responder

De Smart Building Responders hebben een breed takenpakket waarbinnen zij direct kunnen handelen. Daarmee profiteren eigenaren, huurders en gebruikers van Smart Buildings van een hoog servicelevel. Of het nu gaat om de beveiliging van het gebouw, opvolging van adequate (voor)inspecties, het uitvallen van de verwarming, een vastzittende lift of optreden tegen ongewenst/ onveilig gedrag. De Smart Building Responder regelt het.

Proactief en informatiegestuurd door het SOC

Proactief en informatiegestuurd

Dienstverlening is ‘key’, maar dan wel op basis van goede informatie. Securitas beschikt over de juiste mensen, kennis en beveiligingstechnieken en monitort samen met TPEX, als Smart Building Operator, 24/7 de continuïteit en het onderhoud van slimme gebouwen. Deze informatie, zoals uitvallende pompen en verwarmingssystemen, vastzittende liften, maar ook ongewenst of onveilig gedrag, wordt real time gedeeld met de Smart Building Responder die hier direct op acteert.

Krachtige synergie uit unieke samenwerking

De beste mensen, kennis, beveiligingstechnieken én de juiste informatie. Dankzij een unieke samenwerking bieden Securitas en TPEX een kostenefficiënte en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan eigenaren, huurders en gebruikers van Smart Buildings.

Contact

Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.