Skip to main content

Carwash Intelligence

Securitas Carwash Intelligence

De beveiligingsoplossingen van Securitas Technology worden gekenmerkt door de toepassing van geavanceerde technologie, zowel hard- als software. Toch is technologie nooit het vertrekpunt bij de ontwikkeling van deze oplossingen. Stuk voor stuk zijn ze bedacht en ontwikkeld vanuit specifieke klantvragen. Dat is ook het geval met Securitas Carwash Intelligence.

Een Securitas medewerker werkt met een nieuwe camera

Veilig wassen en meer grip op uw klanten. Securitas Carwash Intelligence maakt het mogelijk.

Loyale klanten die regelmatig terugkomen bij uw carwash. Particulieren, leaserijders en bedrijven die naar volle tevredenheid hun complete fleet efficiënt en veilig laten wassen. Het systeem geeft daarnaast inzicht in de massa ongeregistreerde klanten en de verhouding unieke bezoekers ten opzichte van waspashouders. Met het in uw kassasysteem geïntegreerde Securitas Carwash Intelligence is dit mogelijk. Door een slimme combinatie van hard- en software krijgt u grip op uw klantenstroom, kunt u loyaliteit belonen en bezoekfrequenties intensiveren. Daarnaast verhoogt u de veiligheid en voorkomt u fraude en schade.

Professionaliteit in carwash

De carwash-branche is in beweging. Naast de bekende roll-overs bij tankstations verschijnen er steeds meer kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in het straatbeeld. De concurrentie neemt toe en de branche is aan het groeien en professionaliseren. Voor carwash-ondernemers is het de uitdaging om de grootste toegevoegde waarde te leveren.

Securitas Technology medewerkers werken samen aan innovatie

Maak het verschil met technologie

Grensverleggende technologie kan u helpen om het verschil te maken. Technologie kan resulteren tot meer veiligheid, fraudepreventie, schadepreventie en een optimale relatie met klanten.

Securitas Carwash Search

Een praktisch onderdeel van Securitas Carwash Intelligence is de zoekfunctie op basis van kenteken; Securitas Carwash Search. Deze stelt u in staat om snel beelden terug te vinden op basis van kenteken, bijvoorbeeld in geval van discussie met een klant over schade of over bezoekfrequenties. Op basis van een kenteken verschijnt er een lijst met recente wasbeurten, data, tijden en bijbehorende videobeelden. Deze kunt u exporteren en desgewenst voorzien van notities.

Slagbomen gaan open naar automatische kentekenherkenning

Geïntegreerde combinatie van slimme technologie

De basis van Securitas Carwash Intelligence bestaat uit (indien nodig) een upgrade van het bestaande cameraplan om op kwalitatief hoogwaardige wijze auto’s en eventuele schades vooraf in beeld te brengen. Daarnaast is er de mogelijkheid om automatisch kentekens te lezen en te koppelen aan unieke bezoekers. Een adviesmonitor toont relevante informatie aan medewerkers zoals interval, voorkeursprogramma, aantal wassingen per maand, voertuigtype en kenteken.

Naadloze integratie met bestaande systemen

Securitas Carwash Intelligence combineert de voordelen van een hybride camerasysteem met software voor kentekenherkenning. De oplossing is te integreren met alle gangbare (kassa)systemen. De hybride oplossing biedt bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van het videomanagementplatform Milestone. De analoge camera’s gefaseerd worden vervangen voor nieuwe IP-camera’s. Deze bieden een substantieel betere kwaliteit dankzij de nieuwste Megapixel techniek. Daarnaast werkt Securitas Technology in de carwash standaard met verwarmde buitenbehuizingen om condensvorming te voorkomen en de levensduur van de IP-camera’s te verlengen.

Securitas Carwash Intelligence

9 Redenen om te kiezen voor Securitas Carwash Intelligence

Meer informatie

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.