Skip to main content

Petrol Intelligence

De beveiligingsoplossingen van Technology worden gekenmerkt door de toepassing van geavanceerde technologie, zowel hard- als software. Toch is technologie nooit het vertrekpunt bij de ontwikkeling van deze oplossingen. Stuk voor stuk zijn ze bedacht en ontwikkeld vanuit specifieke klantvragen. Dat is ook het geval met Petrol Intelligence.

Neem contact op

De droom van elke retailer: veiligheid en grip op klanten. Met Securitas Petrol Intelligence maakt u het waar.

Een veilige werkomgeving waarin het prettig werken en verblijven is. Loyale klanten die veelvuldig gebruik maken van uw tankstation, shop, carwash en aanvullende diensten en een gezonde, toekomstgerichte exploitatiebegroting. Het is de ambitie van elke tankstation-exploitant. Securitas Petrol Intelligence helpt u deze ambitie waarmaken. Door een innovatieve combinatie van hard- en software krijgt u grip op de veiligheid van uw station(s) en op het gedrag van klanten.

De nieuwe realiteit in petrol

De petrol-branche is de afgelopen jaren enorm in beweging geweest. De opkomst van onbemande stations heeft gezorgd voor een felle concurrentiestrijd met lagere marges tot gevolg. Waar voorheen de loyaliteit van klanten eenvoudig kon worden veiliggesteld met een praatje aan de kassa, zijn nu slimme oplossingen gewenst. Ook de scheiding tussen brandstofleveranties en retail vraagt om nieuwe inzichten.

Een Securitas medewerker werkt met een nieuwe camera

Technologie maakt het verschil

Schaalvergroting gaat nóg belangrijker worden en het belang van klantenbinding neemt verder toe. Innovatieve technologie in alle facetten van uw dienstverlening helpt u om het verschil te maken, een veilige werk- en verblijfsomgeving te creëren en klanten te binden.

Intelligente, toekomstvaste technologie

Securitas Petrol Intelligence is een slimme en toekomstvaste combinatie van hard- en software om op een veilige en efficiënte manier de dagelijkse werkzaamheden op uw station(s) te faciliteren en ondersteunen. Daarnaast kunt u met Securitas Petrol Intelligence adequaat en proactief inspelen op kansen in de markt.

ANPR - automatische kentekenherkenning door slimme camera's

Verbeter uw business performance

De technologie achter Securitas Petrol Intelligence wordt door toonaangevende bedrijven gebruikt op honderden locaties in binnen- en buitenland. De oplossing voorziet onder meer in krachtige oplossingen voor security, kassasystemen, sales events, automatische kentekenplaatherkenning, doorrijderspreventie (Match & Catch®), software-integratie, IP-video en alert - en remote monitoring. De oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en zijn te integreren met bestaande platforms en hard- en software.

Securitas Petrol Intelligence

9 Redenen om te kiezen voor Securitas Petrol Intelligence

Meer informatie

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.