Skip to main content

Fit@Work

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, heeft Securitas zich toegelegd op de ontwikkeling van Fit@Work. Een serie innovatieve oplossingen om op een betrouwbare en efficiënte manier risico’s te detecteren.

Neem contact op

Veilige werk- en verblijfsomgeving

Securitas Fit@Work biedt verschillende oplossingen om te zorgen voor een veilige werk- en verblijfsomgeving. Bijvoorbeeld door de menselijke temperatuur op de huidoppervlakte real-time te meten of bezoekersaantallen te monitoren. Metingen vinden plaats op veilige afstand met thermische technologie gecombineerd met specifieke Securitas Technology-software.

Eigen protocol

Als er een afwijkende waarde wordt gemeten, is dit een risico-indicatie. De opdrachtgever bepaalt zelf het protocol dat gevolgd moet worden na de meting. Uiteraard moet ook hierbij rekening worden gehouden met de geldende wet- en regelgeving omtrent privacy.

De voordelen van Fit@Work:

  • Betrouwbaar Precisiemetingen met een thermografische nauwkeurigheid tot ca. 0,3 °C.
  • Zeer efficiënt Snelle en breed inzetbare detectie zonder dat er fysiek contact nodig is.
  • Kostenbesparend Automatische waarschuwing bij afwijkende waarden. Bespaar op mankracht en beperk de risico’s.
  • Breed inzetbaar Oplossingen voor kleine tot (zeer) grote mensenmassa’s.
  • Passend binnen een privacy- en AVG-proof toegangsbeleid Respecteert de privacy van bezoekers en medewerkers.

Hieronder een overzicht van onze efficiënte oplossingen voor een veilige werk- en verblijfsomgeving.

Fit@Work oplossingen

Express Human Risk Detection

Deze preventieve temperatuurdetectie-oplossing is primair ontwikkeld om zeer nauwkeurig (max. afwijking ca. 0,3° C) en supersnel menselijke temperatuur op de huidoppervlakte real-time te kunnen meten.

Fit@Work oplossingen

Face Scan Terminal

Deze zelfscanterminal biedt krachtige mogelijkheden voor efficiënte toegangscontrole met een geïntegreerde functie voor temperatuurindicatie. De terminal neemt snel de lichaamstemperatuur op en herkent of een bezoeker een gezichtsmasker draagt.

Fit@Work oplossingen

Handheld Thermische Camera

Deze premium handheld thermische sensor is speciaal ontworpen voor real-time meting van lichaamstemperatuur en is uitgerust met een thermische detector. De sensor is in staat om mensen met een verhoogd risico te ontdekken en te volgen in drukke openbare ruimtes.

Fit@Work oplossingen

Handheld Thermische Sensor

De handheld thermische budgetsensor is speciaal ontworpen voor real-time meting vanlichaamstemperatuur en is uitgerust met een thermische detector.

Fit@Work oplossingen

People Counting Solution

Een praktische en complete oplossing voor het tellen van personen in winkels. Slimme IP-camera’s met EVA (Essential Video Analytics) of IVA (Intelligent Video Analytics) en personentelling kunnen hun informatie rechtstreeks over IP naar één of meerdere displays sturen.

Meer weten over Fit@Work?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.