Skip to main content

Industry Intelligence

De beveiligingsoplossingen van Technology worden gekenmerkt door de toepassing van geavanceerde technologie, zowel hard- als software. Toch is technologie nooit het vertrekpunt bij de ontwikkeling van deze oplossingen. Stuk voor stuk zijn ze bedacht en ontwikkeld vanuit specifieke klantvragen. Dat is ook het geval met Industry Intelligence.

Neem contact op
Sécurité incendie

Optimale veiligheid en 24/7 continuïteit van bedrijfsprocessen. Met Securitas Industry Intelligence bent u in control.

Binnen de industriesector – chemische, petrochemische, raffinage-, voedings- en maakindustrie draait alles om continuïteit, veiligheid en zekerheid. Productieplants hebben daarom meer dan ooit behoefte aan innovatieve en betrouwbare oplossingen die hierin voorzien. Securitas Industry Intelligence biedt een geavanceerde en toekomstvaste oplossing die tegemoet komt aan de wensen en eisen van industriële ondernemingen.

Een Securitas medewerker werkt aan technologische oplossingen

Efficiënter én veiliger werken

In Nederland zijn toonaangevende bedrijven gevestigd die vaak wereldwijd hun producten afzetten. Nu de economie herstelt, groeit de export en kan de industriële sector meeprofiteren. Tegelijk heeft de industrie te maken met allerlei externe factoren die de veiligheid en continuïteit bedreigen.

Een Securitas medewerker werkt met een nieuwe camera

Technologie kan het verschil maken

Om de continuïteit te garanderen, is het cruciaal om primaire bedrijfsprocessen te beschermen. Securitas Industry Intelligence doet dit met innovatieve technologie en helpt om de logistieke afhandeling te optimaliseren. Niet door reactief te werken, maar door informatie te vergaren, op te slaan, real-time te verwerken en proactief te anticiperen. Zo krijgt u maximale controle. Daarnaast helpt Securitas Industry Intelligence om de veiligheid op en rondom bedrijfsterreinen te vergroten.

Een intelligente, toekomstvaste combinatie van geavanceerde technologie

Securitas Industry Intelligence is een slimme en toekomstvaste combinatie van hard- en software om de veiligheid van bedrijfsterreinen te vergroten, de bedrijfscontinuïteit te beschermen en logistieke processen te stroomlijnen. Het basisconcept en de technologie achter deze oplossing bewijst zich al jaren bij vele bedrijven. De toegepaste camera’s zijn ATEX-gecertificeerd en dus explosieveilig.

Bedreigingen uit verschillende hoeken

Industriële ondernemingen hebben te maken met een veelheid aan potentiële bedreigingen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Diefstal van goederen of bedrijfsinformatie
  • Diefstal van (potentieel) gevaarlijke stoffen
  • Toevoegen van schadelijke stoffen in voedingsmiddelen
  • Verstoring van het bedrijfsproces door sabotage
  • Niet voldoen aan wettelijke eisen of normeringen, wat de bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt
ANPR - automatische kentekenherkenning door slimme camera's

Intelligente terreinbeveiliging

Securitas Technology kiest bij voorkeur voor geïntegreerde oplossingen als het gaat om terreinbeveiliging. Het integreren van toegangscontrole, videosurveillance, inbraak- en brandbeveiliging leidt tot een efficiënte, betrouwbare totaaloplossing. De terreinbeveiliging werkt met thermische camera’s en intelligente software. Deze camera’s hebben een veel groter bereik, waardoor er minder camera’s en lichtmasten nodig zijn. Bovendien zijn ze betrouwbaarder, omdat deze camera’s geen hinder ondervinden van mist of regen en mensen herkennen op basis van warmtedetectie.

Veiligheidsinstructies in de logistiek

Optimaleren van het logistieke proces

Logistieke processen zijn te optimaliseren met kentekenherkenning en slimme software. Een koppeling met de weegbrugapplicatie of een camerasysteem met kentekenherkenning herkent arriverende en vertrekkende voertuigen en koppelt deze aan een vrachtbrief en/of het Plansysteem/CRM-pakket. Als het kenteken bekend is, opent de slagboom of het schuifhek automatisch of er start een intercomoproep. Op een informatiebord ziet de chauffeur na aankomst waar hij moet laden of lossen. De logistiek manager krijgt een geautomatiseerde melding en stuurt zijn medewerkers aan.

Meer doen met minder

Met Securitas Industry Intelligence doet u hetzelfde met minder mensen, zodat medewerkers op andere gebieden inzetbaar zijn. Securitas Industry Intelligence kan bovendien helpen bij AEO-certificering (Authorized Economic Operator).

 

Securitas Industry Intelligence

8 Redenen om te kiezen voor Securitas Industry Intelligence

Meer informatie

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.