Skip to main content

Certificering

Certificeringen

Met innovatieve beveiligingsoplossingen zet Securitas Technology in op het realiseren van een veiligere leef- en werkomgeving. Daarvoor hebben we een breed scala aan innovatieve producten, diensten en oplossingen beschikbaar. Het is onze ambitie om hiermee een waardevolle bijdrage te leveren aan het realiseren van de doelstellingen van opdrachtgevers. Kwaliteit en zekerheid zijn hierbij van cruciaal belang. Om deze te borgen, hechten we veel waarde aan certificeringen, partnerships en samenwerkingen.

 

Partnership, samenwerking en certificering

Securitas Technology werkt nauw samen met gerenommeerde kennispartners en beschikt over diverse certificeringen, gericht op onze producten, diensten, oplossingen, processen en mensen. Hieronder vindt u een overzicht met een korte toelichting per onderdeel.

Algemene erkenningen, certificeringen en samenwerkingen

 • TAPA
  Steeds meer verladers vragen om een TAPA-certificaat. Securitas is specialist in het ontwerpen van  TAPA-gecertificeerde beveiligingsprocessen die aansluiten bij de efficiency en doorstroomsnelheid van het operationele proces.
 • ISPS
  De Internationale Code voor de Beveiliging van Schepen en Havenfaciliteiten is een amendement op SOLAS, waarin de minimumeisen in verband met beveiliging van schepen, havenfaciliteiten en overheidsinstellingen beschreven staan. Securitas Technology adviseert en realiseert de technische beveiliging die u helpt het benodigde beveiligingsniveau te borgen en aan te tonen.
 • VCA bedrijfscertificering
  Met dit managementsysteem bevordert Securitas Technology de veiligheid op de werkvloer. VCA is voor opdrachtgevers een garantie dat wij werken volgens de algemeen geldende veiligheidsprocedures en dat de werknemers over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken. Als VCA** gecertificeerd bedrijf is Securitas Technology bevoegd dit niet alleen voor de eigen organisatie maar voor een volledig project met alle betrokken partijen te managen.
 • NCP erkend
  Kiwa NCP is een certificatie-instelling op het gebied van brandveiligheid en criminaliteitspreventie. Certificatie richt zich op kennis en kunde voor ontwerp en kwaliteitsborging voor realisatie en onderhoud. Met onafhankelijke bedrijfsaudits, inspecties en beoordelingen op geleverd werk wordt getoetst of een bedrijf voldoet aan de certificatie-eisen.
 • TNO innovatiepartner
  TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Als innovatiepartner werkt Securitas Technology dan ook graag samen met TNO.
 • ISO 27001
  Als een van de eerste technische security-ondernemingen is Securitas Technology ISO 27001 gecertificeerd; de wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.
 • Authorised Economic Operator (AEO)
  Securitas Technology beschikt over de status van Authorised Economic Operator. Het voldoet aan de gestelde veiligheidscriteria die zijn gebaseerd op het communautair douanewetboek en de bijpassende toepassingsverordeningen.

 

Partnerships met leveranciers/fabrikanten

 • Milestone Platinum Channel Partner
  Milestone Channel Partners onderscheiden zich als meest vertrouwde en betrouwbare leveranciers. Securitas Technology beschikt door de intensieve opleiding van een groot aantal specialisten als Platinum Channel Partner over de hoogst behaalde status in Nederland.
 • Cisco Select Certified Partner
  Met onze Select-certificering is Securitas Technology erkend en beloond voor het behalen van de Small and Midsized Business-specialisatie en de Express Security-specialisatie.
 • Genetec Unified Elite Partner
  Het Genetec Channel Partner Program (CPP) erkent onder meer kennis, ervaring en focus op de Genetec producten. Met onze geaccrediteerde status als Elite partner, behoort Securitas Technology aantoonbaar tot de meest bekwame en innovatieve Genetec leveranciers in de markt.
 • Axis Gold Application Development Partner en Axis Gold Partner
  Als Gold Partner en Gold Application Development Partner van Axis Communications heeft Securitas Technology uitzonderlijke bedrijfsprestaties laten zien, afgemeten aan omzet, ondersteuning en training. We beschikken over expertise op het gebied van systeemontwerp en meerdere specialisten  hebben de Axis Academy-training voltooid.
 • Agent Vi
  Door samen te werken met Agent Vi kan Securitas Technology opdrachtgevers een zeer uitgebreid productaanbod bieden in video analytics. Als channel partner zijn we zeer bekwaam en goed opgeleid en beschikken we over alle benodigde expertise op het gebied van intelligente videobewaking.
 • Bosch Integration Partner Program
  Samenwerking is de sleutel tot connectiviteit. Dankzij het Bosch Integration Partner Program werkt Securitas Technology samen met professionals van wereldklasse op het gebied van veiligheid en beveiliging. De diepgaande kennis van de producten zorgt dat u het maximale uit de producten haalt in performance en cyber security.
 • Nedap Partner
  Als Nedap Partner levert en implementeert Securitas Technology toegangscontrolesystemen die ervoor zorgen dat gebruikers niet langer stil hoeven te staan bij veiligheid. Nedap kenmerkt zich door hoge betrouwbaarheid en naadloze inpassing in uw operatie.
 • BriefCam Cerfitied Partner
  BriefCam transformeert de manier waarop video's worden verwerkt, geanalyseerd, gebruikt en opgevolgd. BriefCam verrijkt bestaande VMS-systemen en differentieert videobewakingsoplossingen. Als BriefCam Certified Partner helpt Securitas Technology klanten om nóg meer waarde te halen uit hun investeringen in bewakingscamera's.

   

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.