Skip to main content

Retail Intelligence

De beveiligingsoplossingen van Technology worden gekenmerkt door de toepassing van geavanceerde technologie, zowel hard- als software. Toch is technologie nooit het vertrekpunt bij de ontwikkeling van deze oplossingen. Stuk voor stuk zijn ze bedacht en ontwikkeld vanuit specifieke klantvragen. Dat is ook het geval met Retail Intelligence.

Neem contact op

De ambitie van elke retailer: een hogere conversie. Met Securitas Retail Intelligence maakt u het waar.

Een hogere conversie is de droom van elke marketeer en retail-ondernemer. Voor online shops zijn hiervoor allerlei tools en technologieën beschikbaar. Met Securitas Retail Intelligence zijn ze ook voor fysieke verkooppunten beschikbaar: een innovatieve combinatie van hard- en software om het gedrag van klanten beter te begrijpen en een hogere conversie te realiseren.

De nieuwe realiteit in retail

De nieuwe realiteit laat zien dat de online omzet groeit ten koste van onsite. Maar er zijn ook genoeg voorbeelden van succesvolle retailers die innovatie technologie inzetten om de voordelen van online ook onsite te benutten. Denk bijvoorbeeld aan het meten van klantgedrag, product- en merkvoorkeur, presentatie en marketing.

Inzet van mens, kennis en techniek voor een veilige werk- en leefomgeving

Een intelligente combinatie van geavanceerde technologie

Securitas Retail Intelligence is een slimme combinatie van hard- en software, die nauwkeurige real-time inzichten levert in de activiteiten van klanten in uw winkel. Door deze data te combineren met externe input ontstaat er waardevolle informatie die u helpt om betere beslissingen te nemen. Door synergie te creëren zijn we in staat kostenefficiënte oplossingen te leveren waarmee u direct aan de slag kunt.

Verbeter uw business performance

De technologie achter Securitas Retail Intelligence wordt door toonaangevende bedrijven gebruikt op duizenden locaties, in meer dan 40 landen ter wereld. Slimme combinaties van geavanceerde sensoren, intelligente hardware en software, analyse- en rapportage-oplossingen helpen uw business performance te verbeteren. Met als resultaat: een hoger rendement op infrastructuur, menselijk kapitaal, marketinginvesteringen en een hogere conversie.

Download het document ’11 Redenen om te kiezen voor Securitas Retail Intelligence’

Meer informatie

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.