Skip to main content

Gespecialiseerde beveiligers

Beveiligen valt of staat met een alerte beveiliger. Slimme camerasystemen kunnen tegenwoordig veel, maar het waarnemen van subtiele (non-)verbale nuances in iemands gedrag kunnen nog niet door camerasystemen worden onderkend.

Neem contact op

Kennis van elke branche

In welk segment u ook actief bent, een beveiliger bij Securitas is intern opgeleid en getraind voor een specifieke branche. Iedere branche kent zijn eigen veiligheidsprofiel. Dat betekent dat een beveiligingsmedewerker in een chemische fabriek alles moet weten van gevaarlijke stoffen, terwijl een beveiligingsmedewerker in een ziekenhuis juist stevig in zijn of haar schoenen moet staan.

Meer informatie over de oplossingen voor uw branche

Vroegtijdige signalering

Door middel van vroegtijdige signalering van afwijkingen en de juiste opvolging kunnen incidenten voorkomen worden en wordt het primaire proces niet verstoord. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen in hun vakgebied. Wel zo’n veilig idee.

Meer informatie over 4D Beveiligen

Meer weten over onze gespecialiseerde beveiligers

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.