Skip to main content

Technology Segmenten

Specifieke geïntegreerde beveiligingsoplossingen voor verschillende segmenten

Neem contact op
Een Securitas medewerker werkt aan technologische oplossingen

Beveiliging voor alle segmenten

Verandering is de enige constante met technologie als grootste versneller. Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Zodra nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van het veiligheidsbeleid weet Securitas dit op een innoverende manier te realiseren. Ieder segment heeft daarbij een eigen veiligheidsprofiel met bijbehorende specifieke veiligheidsbehoeften. In welk segment u ook actief bent, samen met u ontwikkelen we preventieve veiligheidsoplossingen waarin mens, kennis en technologie elkaar in een optimale synergie versterken.

Proactieve beveiligers, innovatieve technologie

Beveiliging is vrijwel altijd een combinatie van innovatieve technologie én mensenwerk. Onze beveiligers zijn intern opgeleid en getraind voor specifieke segmenten. Zo weet een beveiliger in een chemische fabriek alles van gevaarlijke stoffen, terwijl een beveiliger in een ziekenhuis juist sterke sociale vaardigheden heeft. Onze beveiligers volgen continu de relevante ontwikkelingen in hun vakgebied. Proactief en informatiegestuurd signaleren ze afwijkende situaties of gedrag om de kans te verkleinen dat een incident daadwerkelijk plaatsvindt. Daarbij worden ze ondersteund door het Securitas Operations Center, onze geavanceerde alarmcentrale.

Meer informatie over het SOC

 

We zijn onder andere actief in de volgende segmenten:

Bouw  |  CollectievenDatacentraGezondheidszorgHavensIndustrieKantoren

LogistiekLuchtvaartMKBOnderwijsOpenbaar vervoerPetrolPublieke domeinRetail

 

 

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.