Skip to main content

Sluitbegeleiding op afstand

Met de introductie van sluitbegeleiding op afstand kan uw tankstation nu ook zonder fysieke begeleiding ‘s avonds veilig afgesloten worden. Securitas ontwikkelde een sluitingsprotocol waarin innovatieve software, cameratechnologie en onze alarmcentrale, het Securitas Operations Center, centraal staan.

Onze oplossingen

Met beveiliging op afstand behoort fysieke begeleiding van tankstationmedewerkers tot het verleden. Doordat in het Securitas Operations Center het sluiten van de tankstations op de voet wordt gevolgd, kan de sluitprocedure zelfs aan één pompmedewerker worden overgelaten. En vanuit de alarmcentrale begeleidt één centralist uw medewerkers op meerdere locaties.

 

Hoe werkt sluitbegeleiding op afstand?

Dankzij de innovatieve software, cameratechnologie en grote capaciteit van het Securitas Operations Center kunnen honderden stations tegelijkertijd binnen een zeer kort tijdsbestek sluiten. Elke centralist volgt vier sluitingen tegelijk. Zodra er een afwijkende situatie wordt gesignaleerd, focust het camerabeeld zich op die situatie en worden de andere sluitingen automatisch overgenomen door een andere centralist. Doet zich een incident voor dan worden beelden via Live View direct doorgeschakeld naar de hulpdiensten die vervolgens snel ter plekke kunnen zijn.

 

Sluitbegeleiding

De voordelen op een rij:

  • Efficiënte werkwijze.
  • Realisatie kostenbesparingen die oplopen tot maar liefst 50%.
  • Zeer effectieve samenwerking met hulpdiensten.
Een man en vrouw kijken naar een laptopscherm

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.