Skip to main content

Inbraaksystemen

Zoekt u een inbraaksysteem voor in uw winkel, kantoorpand of voor een groot magazijn? Onze technisch specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Van het technisch ontwerp tot de operationele invulling.

Neem contact op

Aansluiten op het SOC

Als u al in het bezit bent van een goed werkende installatie dan sluiten we deze graag aan op onze alarmcentrale, het Securitas Operations Center. Ieder inbraaksysteem is aansluitbaar. Met een aansluiting op onze alarmcentrale bent u er zeker van dat uw zaak goed is beveiligd. Iedere melding komt bij de alarmcentrale binnen en wordt daar geverifieerd. Indien nodig is een surveillant snel ter plaatse. De surveillant zorgt voor een correcte afhandeling van de melding, zodat u snel back to business bent. Wanneer er een strafbaar feit is gepleegd, kunnen wij ook de aangifte voor onze rekening nemen. Wel zo gemakkelijk.

Meer informatie over het SOC

Nog meer mogelijkheden:

  • Toegangscontrole met  openen en sluiten op afstand.
  • Migratie van analoog naar IP met diverse soorten IP-converters.

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.