Skip to main content

Proces

Geïntegreerde beveiligingsoplossingen, vloeiende processen en duidelijke verantwoordelijkheden

Neem contact op

Hoogwaardige, technische componenten

Vrijwel alle beveiligingsoplossingen van Securitas Technology zijn gebaseerd op hoogwaardige, technische componenten. Als opdrachtgever wilt u daarbij kunnen rekenen op een technisch feilloos systeem en zowel de regie als de eindverantwoordelijkheid over het project graag overdragen. Voorwaarden voor een succesvolle ontwikkeling en implementatie van systemen zijn transparantie, kostenbeheersing, kwaliteitsborging en projectregie.

Vraag achter de vraag

Om te komen tot de ultieme oplossing voor beveiligingsvraagstukken gaat Securitas Technology altijd op zoek naar het antwoord op de vraag achter de vraag om de opdracht te kunnen herdefiniëren. Door uit te gaan van de eindgebruiker en door iedere vraag in z’n unieke context te plaatsen, zijn we in staat verantwoordelijkheid voor het proces te nemen én voor het optimaal functioneren van het systeem.

Zo werkt Securitas Technology

De optimale vertaling van een klantvraag naar een in de praktijk toepasbare oplossing vraagt om een zorgvuldig traject. Dat traject is hieronder gefaseerd in kaart gebracht. Omdat geen enkele opdracht gelijk is, kan er voor de verschillende fases meer of minder tijd benodigd zijn.

 

 

 

Geborgde processen

Securitas Technology heeft haar processen geborgd in de organisatie en werkt volgens gecertificeerde processen, waaronder: VCA** en Federatie Veilig Nederland.

Bekijk al onze certificeringen

Gedegen opgeleide medewerkers

In de huidige, snel veranderende, wereld worden in razend tempo nieuwe technologieën ontwikkeld. Alles wat vandaag wordt gedaan op het gebied van techniek en ICT kan morgen alweer achterhaald zijn. Spreekt deze dynamische wereld jou aan? Dan kan Securitas Technology een waardevolle opstap zijn voor een mooie carrière in de beveiligingstechnologie.

Bekijk de vacatures

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.