Skip to main content

Innovatie

Vooroplopen in innovatie betekent continu investeren in mensen, kennis en processen

Neem contact op
Inzet van mens, kennis en techniek voor een veilige werk- en leefomgeving

Voorlopen door innovatie

Securitas Technology streeft ernaar om blijvend voorop te lopen op het gebied van innovatie. Dat betekent continu blijven investeren in mensen, kennis en processen. Dankzij geavanceerde technologie is er steeds meer mogelijk op het gebied van beveiliging en het creëren van efficiency in bedrijfsprocessen. Tegelijk is het de uitdaging om het begrijpelijk te houden voor klanten en eindgebruikers.

Een Securitas medewerker werkt aan technologische oplossingen

Research, Testing & Development

In het Research, Testing & Development centrum worden dagelijks nieuwe systemen en producten uitvoerig onderzocht op hun werking en functionaliteit. Ook vindt intensief onderzoek plaats naar nieuwe technologieën en toepassingen. Bestaande systemen worden aan de hand van feedback van opdrachtgevers en medewerkers continu doorontwikkeld en geperfectioneerd.

Veiliger, sneller, beter, efficiënter en goedkoper

Security, business intelligence en het faciliteren bij operationele processen vormen de basis voor alle oplossingen van Securitas Technology. In plaats van losse componenten leveren, draait het bij Securitas om het helpen van opdrachtgevers door geïntegreerde totaaloplossingen te ontwikkelen. Het verschil wordt gemaakt door in te zetten op innovatie en door goed na te denken over hoe organisaties veiliger, sneller, beter, efficiënter en/of goedkoper kunnen opereren. Dat is alleen mogelijk met doordachte combinaties van hard- en software die naadloos aansluiten bij de dagelijkse gang van zaken en processen.

Securitas Technology medewerkers werken samen aan innovatie

Beter worden door training

Wie beter wil worden, moet inzetten op training. Trainingen zijn dan ook een vast onderdeel van de implementatietrajecten. Een effectieve training zorgt ervoor dat medewerkers het nieuwe systeem op de juiste manier gebruiken. Daarnaast zijn de trainingen er altijd op gericht om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten en weerstanden weg te nemen. Naast het vertrouwd maken van medewerkers met het systeem zijn de maatwerktrainingen van Securitas Technology ook gericht op het prikkelen van medewerkers om alle functionaliteiten te gebruiken.

Meer weten over Technology?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00.

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.