Skip to main content

IP video camera’s

Een Securitas medewerkers bestuurt een drone

Wat is het doel van de camera’s?

Bij de aanschaf van een videobeveiligingssysteem is het belangrijk om te weten wat u wilt beveiligen en wat er van de apparatuur wordt verwacht. Wat is het doel van de camera’s? Gaat het om detecteren, herkennen of identificeren? Wilt u bijvoorbeeld personen herkennen dan is er een camera nodig met betere beeldkwaliteit en analysesoftware. Nadat het hoofddoel is bepaald worden andere aspecten belangrijk. Komt de camera binnen of buiten te hangen, is er voldoende licht, wilt u op afstand mee kunnen kijken, kiest u voor analoog of IP?

Remote Alarm verification middels live view op de alarmcentrale

Maatwerk

De aanschaf van een videobewakingssysteem is van veel factoren afhankelijk en in veel gevallen maatwerk. Samen met onze strategische partners helpen onze technisch specialisten u graag bij het ontwerp van de juiste oplossing en de technische invulling. Heeft u al camera’s? Geen probleem. Vrijwel elk type camera kan worden aangesloten op het Securitas Operations Center (SOC), onze alarmcentrale.

Wat bieden we nog meer:

  • Professionele videotoepassingen op basis van IP (indien nodig ook analoog)
  • Securitas Operations Center, 24/7 operationeel in het publieke en private domein
  • Technische helpdesk ter ondersteuning
  • Live View

 

Meer weten over over IP Camera's?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.