Skip to main content

Trainingen

Met kwalitatief opgeleid personeel verhoogt de productiviteit en efficiëntie. Door de stijging aan kennis neemt het aantal fouten af. Securitas adviseert en organiseert trainingen voor eigen personeel. Met als resultaat dat kennis, motivatie en inzetbaarheid van onze medewerkers optimaal is.

Ontwikkeling Securitasmedewerkers

Securitas beschikt over een eigen trainingslocatie in Breukelen. Eigen personeel en zij-instromers worden hier getraind. In het trainingscentrum worden o.a. beveiliger 2 en 3 gegeven. Ook kunnen aanvullende traingen worden gegeven die helpen bij het beter presteren van onze beveiligers bij klanten. 

Trainingen Securitas

Met onze trainingen zorgen we voor:

 

  • Versterking van kennis & vaardigheden voor huidige en/ of toekomstige functie
  • Aantrekken en behouden van medewerkers
  • Vergroting interne mobiliteit
  • Bijdrage aan duurzaamheid/ vitaliteit

Met een modulair opgebouwd aanbod realiseren Securitas en Welkom! de passende trainingen en bezoekbeleving voor grote en kleine ondernemingen. Op maat, binnen uw budget en conform uw doelen.

Security skills

Securitas Training biedt een breed opleidingsaanbod in het security domein. Naast de wettelijke basisopleidingen kan u gedurende uw hele loopbaan bij ons terecht. Securitas Learning & Development organiseert specialisatie-opleidingen, bijscholingen, opfrissingssessies en themadagen.

Meer informatie

Aanvullende trainingen voor Securitas medewerkers

Onze vaardigheden spelen een belangrijke rol, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Securitas leidt haar personeel op in verschillende thematieken.

Meer informatie

Meer weten over onze trainingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.