Skip to main content

4D Beveiligen

4D Beveiligen is een innovatieve manier van proactief beveiligen waarbij de factor mens en zijn informatiepositie centraal staan.

Neem contact op

Veranderende veiligheidsbehoeften van de maatschappij

Deze veiligheidsstrategie speelt in op het toenemende dreigingsniveau en de veranderende veiligheidsbehoeften van de maatschappij. De nieuwe methode borgt voortdurende verbetering van de veiligheid en draagt bij aan de gastvrijheid, effectiviteit en flexibiliteit van uw organisatie.

Deze video is niet beschikbaar.

Om de video te zien, dient u de marketing cookies te accepteren. Klik hier om uw cookievoorkeuren aan te passen.

4D Beveiligen

Een belangrijk onderdeel van 4D Beveiligen is dat er continu wordt gemonitord op afwijkende signalen die op een mogelijke dreiging wijzen. Door uit te gaan van dreiging, in plaats van alleen risico’s, kunnen we flexibel omgaan met in te zetten maatregelen. Daarnaast wordt door monitoring het effect van maatregelen inzichtelijk gemaakt. Het dreigingsniveau wordt afgeleid uit de totale informatievoorziening, gebaseerd op openbare bronnen, contact met hulpdiensten en de signalen die Securitas zelf oppikt.

Securitas Operations Center

In onze technologisch geavanceerde alarmcentrale, het Securitas Operations Center (SOC), worden data vanuit allerlei activiteiten verzameld, gecombineerd en geanalyseerd. Met deze informatie kunnen bijvoorbeeld beveiligers, gastvrouwen of kantoormedewerkers dusdanig worden geïnformeerd en aangestuurd dat ze incidenten kunnen voorkomen. Zo wordt er voortdurend informatie verrijkt en kan er afdelingsoverstijgend en informatiegestuurd beveiligd worden. Securitas beschikt naast het SOC over een internationaal innovatielab in Zweden, waar voortdurend nieuwe technologie wordt onderzocht, getest en ontwikkeld. Daarmee wordt de integraliteit nog meer vergroot.

Meer informatie over het SOC

Meer weten over 4D Beveiligen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Geldservice Nederland: proactief beveiligen op hoog niveau

Geld tellen en controleren, bestellingen klaarmaken voor de banken en het regelen van transport tussen de GSN Cash Centers, cashpoints van de banken en De Nederlandsche Bank. Alles draait om een veilige verwerking van geld binnen de panden van Geldservice Nederland (GSN). Beveiliging heeft daarom de hoogste prioriteit.

Lees hier het klantverhaal
Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.