Skip to main content

Mobile Security Box

Heeft u behoefte aan onmiddellijke en tijdelijke beveiliging tegen relatief lage kosten? De Mobile Security Box biedt uitkomst.

Neem contact op

Onmiddellijk inzetbaar

De Mobile Security Box is een onmiddellijk inzetbaar en draadloos inbraakdetectiesysteem in de vorm van een handige koffer. Deze flexibele veiligheidsoplossing zorgt voor detectie, controle en eventuele interventie bij incidenten. Met de Mobile Security Box van Securitas bent u snel voorzien van 24/7 beveiliging, tegen veel lagere kosten dan bij de inzet van manbeveiliging.

Hoe werkt de Mobile Security Box?

Het systeem is op elke locatie en op elk tijdstip flexibel inzetbaar. De installatie is heel eenvoudig. U plaatst de detectoren, sluit de stroom aan en activeert het systeem met de afstandsbediening. Met een volledig opgeladen accu blijft het systeem 24 uur autonoom werken zonder stroom. Bij alarmering wordt er direct verbinding gemaakt met de alarmcentrale, het Securitas Operations Center (SOC). Indien nodig worden de mobiele surveillance of hulpdiensten ingeschakeld en aangestuurd vanuit het SOC.

Meer informatie over het SOC

Voor wie is de Mobile Security Box geschikt?

De Mobile Security Box is met name geschikt voor het beveiligen van bouwterreinen of andere plaatsen waarbij er behoefte is aan onmiddellijke en tijdelijke beveiliging tegen relatief lage kosten.

Mobile Security Box

Modulaire opbouw

Omdat de Mobile Security Box modulair is opgebouwd, kan deze flexibele veiligheidsoplossing precies afgestemd worden op uw unieke situatie. De box is bijvoorbeeld uit te breiden met melders, sirenes en een bedieningspaneel. Uiteraard adviseert Securitas u over de meest optimale indeling en opstelling van het systeem. De Mobile Security Box wordt geheel voorgeprogrammeerd bij u afgeleverd.

De voordelen van de Mobile Security Box:

  • Vooraf geprogrammeerd, onmiddellijk inzetbaar.
  • Eenvoudige installatie.
  • Compleet draadloos.
  • Het systeem is op elke locatie en op elk tijdstip flexibel inzetbaar.
  • Met een volledig opgeladen accu blijft het systeem 24 uur autonoom werken zonder stroom.
  • Bij alarmering wordt er direct verbinding gemaakt met de alarmcentrale van Securitas.
  • Indien nodig worden mobiele surveillance of hulpdiensten ingeschakeld en aangestuurd.
  • Indien noodzakelijk kunnen er meerdere boxen aan elkaar gekoppeld worden.

Meer weten over Mobile Security Box?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.