Skip to main content

Gevaarlijke stoffen

Dagelijks worden er duizenden tonnen gevaarlijke stoffen, van chemicaliën tot vuurwerk, vervoerd en opgeslagen. Het vervoer gaat over water, spoor, weg of door de lucht. Het zo veilig mogelijk behandelen van deze bijzondere groep goederen is een prioriteit van de Inspectie Verkeer en Waterstaat. 

Als je dagelijks omringd wordt door gevaarlijke stoffen, is het noodzakelijk om te weten met welke stoffen je te maken hebt. Daarbij is het van groot belang te weten wat de gevaren en effecten zijn als er iets mis gaat, zoals bijvoorbeeld bij lekkages. Omdat deze stoffen grote schade kunnen aanrichten is adequaat en correct handelen bij van groot belang.

 

Doelstelling

Inzicht krijgen in kenmerken van gevaarlijke stoffen. Herkennen van tekens en markeringen op voertuigen, trailers en opslag-units.

 

Doelgroep

De training is bestemd onze beveiligers die werken op terreinen waar vervoer of opslag van gevaarlijke stoffen plaatsvindt. 

Meer weten over onze trainingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.