Skip to main content

Access Control

Gelegenheid maakt de dief is een bekend gezegde. Controle en toezicht uitoefenen is een belangrijk wapen om vormen van fraude en criminaliteit tegen te gaan.

Visitatie is een veel gebruikt en beproefd preventiemiddel om er voor te zorgen dat er geen ongewenste goederen op een beveiligd terrein komen, of om tegen te gaan dat bedrijfseigendommen zonder toestemming het terrein verlaten. Onze beveiliger zal gedurende de training vaardigheden en kennis opdoen over de wettelijke verplichtingen en het stappenplan van visiteren. Een ander belangrijk onderdeel van de training is het leren herkennen van afwijkend gedrag.  

 

Doelstelling

De doelstelling van de training is het aanleren en/of verhogen van vaar­digheden op het gebied van visiteren, aanhouden, het herkennen van valse documenten en verdacht gedrag.

 

Doelgroep

De training is bestemd voor medewerkers die beroepsmatig worden belast met visitatie en toegangscontrole bij fraudegevoelige objecten als (lucht-) havens.

Meer weten over onze trainingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.