Skip to main content

Beveiliger 2

Beveiliging is een markt waar het vinden van goede medewerkers een must. Ondanks de krapte blijft Securitas kritisch in de selectie van medewerkers. Naast medewerkers die hun beveiligersopleiding hebben behaald selecteren we medewerkers welke de opleiding nog moeten afronden. Securitas biedt hun een opleiding aan welke uniek is in Nederland.

Voordat Securitas medewerkers in gaan zetten, starten ze met een 10-daagse opleiding, waarbij medewerkers alle theorie krijgen die noodzakelijk is om het vak uit te voeren. Na de 10 daagse waar ze relevante wet en beveiligingskennis hebben meegekregen worden ze, na een inwerkprogramma en aanvullende cursussen, ingezet bij de klant. Hierop zijn er diverse terugkomdagen waar situaties vanuit de praktijk direct getraind kunnen worden. Hier is aandacht voor het nieuwe beveiligen, de beveiligingsvisie van Securitas waarin een integrale en proactieve aanpak centraal staat. Tijdens deze terugkomdagen worden de aspiranten klaargestoomd voor het praktijkgedeelte in de opleiding.

 

Na de opleiding heeft de deelnemer inzicht in de volgende resultaatgebieden:

  • In verschillende situaties goed waarnemen en letten op de zaken die er toe doen wanneer er onverwachte voorvallen/incidenten plaatsvinden.
  • Het opnemen van signalementen van verdachte personen.
  • Het omgaan met verschillende rapporten binnen de beveiliging.
    Hoe schrijf je een gedegen rapport, specifiek naar aanleiding van een voorval/incident. Aangezien de medewerkers vaak op één of meerdere locaties aan het werk gaan is het doel om aan het einde van de opleiding een beginnend allround beveiliger die verschillende facetten binnen de beveiliging machtig is, af te leveren op de werkvloer.

 

Aandacht voor iedere aspirant

Onze praktijkopleiders volgen iedere aspirant via een volgsysteem zodat iedereen de aandacht krijgt die hij verdiend en de werkzaamheden uitvoert zoals dit verwacht wordt. Er is de mogelijkheid voor persoonlijke ondersteuning mocht dat nodig zijn. Klanten zijn over het algemeen erg content met aspiranten, omdat onze aspirant de theorie leren en direct kunnen toepassen in de praktijk. Aspiranten zien veel en we krijgen na een ervaring met een aspirant vaker de vraag om een andere aspirant in te zetten. Al onze praktijkopleiders zijn opgeleid om medewerkers te ondersteunen en worden uitgedaagd om iedere dag een beetje beter te worden.

Meer weten over onze trainingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.