Skip to main content

Documentherkenning

Binnen Nederland moet een ieder zich, volgens de wet op de identificatieplicht met behulp van een wettelijk erkend identiteitsdocument, kunnen legitimeren.

Helaas is het controleren van identiteitsdocumenten geen onderdeel van de basisopleiding van beveiligers, receptiemedewerkers, HR – of personeelsmedewerkers waardoor er aan de voorkant risico’s kunnen ontstaan. Door onze medewerkers hierin te trainen kunnen deze risico’s aanzienlijk worden beperkt. Daarmee dragen zij bij aan de veiligheid van onze klanten en van onze eigen organisatie.

 

Doelstelling

De doelstelling van de training is het kunnen uitvoeren van een effectieve Identiteitscontrole.

 

Doelgroep

De training is bestemd voor zowel uitvoerende medewerkers die veelvuldig te maken hebben met klanten, bezoekers (Receptie, Baliemedewerkers en Beveiligers) als voor kantoormedewerkers (HR functionarissen).

Meer weten over onze trainingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00

Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.