Skip to main content

Predictive Profiling

Predictive profiling is een methodiek om criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidingsfase te onderkennen. Deze methodiek is gebaseerd op het maken van een dreigingsanalyse op basis van personen, goederen of situaties die afwijken van de norm.

Doelstelling

Na de training is de deelnemer in staat tot het vroegtijdige signaleren van afwijkend omgevingsspecifiek gedrag en kan daarop acteren. Door klantvriendelijke interventietechnieken wordt de mogelijke dreiging in een vroeg stadium onderkent en gestopt.


Doelgroep

De training is bestemd voor iedereen (beveiligers en hun leidinggevende) binnen onze organisatie die uitvoerend het nieuwe beveiligen implementeren, alsmede kantoormedewerkers die om reden van hun functie kennis moeten hebben van Predictive Profiling.

Meer weten over onze trainingen?

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
Een fout is opgetreden tijdens het ophalen van captcha-afbeelding

Uw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. Door het formulier in te dienen, stemt u in met het privacybeleid.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet. Gebruik een nieuwere browser zoals Chrome, Safari, Firefox of Edge om de website goed weer te geven.