Remote Video Solutions GO

Remote Video Solutions (RVS) Go is een combinatie van de camera's met slimme software én monitoring en beveiligingsdiensten op afstand met lokale opvolging. Deze combinatie zorgt voor real time beveiliging die helpt incidenten te voorkomen, de werkzaamheden van beveiligers te optimaliseren en kosten te verminderen.

Camera's met een hoge resolutie

Met RVS Go camerabewaking kunnen videobeelden met een resolutie tot 1080p opgenomen worden. Deze scherpe, beelden in hoge resolutie vergroten de kans om daders te identificeren, wat leidt tot een hoger aantal opgeloste incidenten. RVS Go is uit te breiden tot maar liefst 16 camera's.

Veilige opslag in de cloud

De camerabeelden worden opgeslagen in de de cloud en zijn terug te kijken tot 30 dagen.

Verbonden met het Securitas Operation Center

Het RVS Go platform is rechtsreeks verbonden met de Securitas Opereration Center (SOC). Indien de camera’s worden ingezet voor het detecteren en voorkomen van inbraken of vandalisme zullen deze uitgerust worden met intelligente video analyse software. Dankzij deze slimme software, zal de camera een alarm genereren op het SOC. De vakkundige centralisten zullen snel en adequaat reageren.

Automatische herstelmaatregelen 

Remote Video Solutions werkt vanuit een open platform, met schaalbare apparatuur. Ze bieden organisaties de flexibiliteit om een breed scala aan bestaande apparaten te koppelen en mogelijk op te schalen zodra omstandigheden veranderen. De prestaties van alle geïntegreerde IP-apparaten worden continu gecontroleerd, waarbij storingen worden gemeld voor herstelmaatregelen.

Geen hoge investering 

Securitas Remote Video Solutions vereisen geen aanzienlijke investering vooraf, maar worden aangeboden als een Video Surveillance as a Service (VSaaS) concept. Zo wordt de nieuwe techniek toegankelijk voor u, inclusief proactieve optimalisatie van apparatuur, software en reactiestrategiën. Als een volledig beheerde oplossing worden alle installaties, onderhoud, bewaking en externe services door ons afgehandeld, waardoor de tijd en moeite van het beheren van meerdere leveranciersrelaties wordt verminderd.

De voordelen van RVS Go:

 • Proactief beveiligd
 • Videoresolutie tot 1080p
 • Uit te breiden tot 16 camera's
 • Slimme software
 • Rechtstreeks verbonden met het SOC
 • Schaalbaar
 • Geen hoge invessteringen vooraf

Hoe werkt het? 

 

CameraHet netwerk van camera's en andere sensoren wordt aangesloten op het SOC.

 

 

Video analytics

Potentële bedreigingen worden worden door camera's geïdentificeerd en vervolgens automatisch geanalyseerd op basis van vooraf gedefinieerde criteria.
 

centralist SOC

Indien nodig wordt een centralist in het SOC gewaarschuwd. Op gepaste manier wordt er onmiddellijk actie ondernomen om de dreiging te beheersen.

 

 Afhankelijk van uw situatie kan RVS Go op diverse manieren worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Remote alarm verification Met Remote Alarm verification (alarmverificatie op afstand) kunt u snel laten bepalen of u bij een alarmmelding te maken heeft met loos alarm of dat er echt iets aan de hand is. 
 • Remote area protection Kwetsbare gebieden die meer beveiliging nodig hebben, kunnen worden beschermd met hoogwaardige camera's en intelligente videoanalyse.
 • Remote video patrols Willekeurige patrouilles tijdens risicovolle uren zijn een bewezen manier van proactief beveiligen. Door dit op afstand te doen via strategisch geplaatste camera's, kan een centralist snel en effectief het grote gebieden of hele gebouwen controleren.
 • Remote employee assistance Op afstand kan een centralist van het SOC zorgen voor een begeleiding op afstand, die het gebied scant via live video totdat uw medewerker of bezoeker in veilig gebied is.
 • Remote entry / exit management Voor de meeste bedrijven is het niet financieel haalbaar om op elke ingang en Uitgang manbeveiliging neer te zetten. Met Remote entry / exit kunnen drukke momenten in de verkeersstroom worden bewaakt. Zodra de centralist de nodige visuele en mondelinge veiligheidscontroles heeft uitgevoerd, kan hij de slagbomen, poorten en deuren kunnen op afstand bedienen.
 • Business intelligence Video kan voor veel meer worden gebruikt dan alleen beveiliging. De RVS camera kan worden geprogrammeerd om gegevens vast te leggen die waardevolle business intelligence kunnen opleveren. Denk bijvoorbeeld aan het verband houden met consumentengedrag, de operationele efficiëntie van een bedrijf of workflow, of ter ondersteuning van marketing- en HR-initiatieven. 

Functionaliteiten RVS Go in vergelijking met RVS View

Neem contact met ons op via dit formulier of bel 088 322 11 00
*
*
*
*
*
Hoe gaan we met uw gegevens om?